Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulunarak, pazaryeri esnafı ve vatandaşların isteklerini ve önerilerini dinledi.

 

Pazarcı esnaflarla ve pazara alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Nuri Tekin, dile getirilen istek ve önerileri de not aldı. Alaplı halk pazarını şehir merkezine taşımak için ön hazırlıkların devam ettiğini belirten Tekin, “Şehir merkezinde kapalı pazaryeri yapmak için çalışmalara başladık. Beton zemini, üstü ve çevresi kapalı, çevresinde sosyal tesisleri olan güzel bir pazaryeri olacak. Hem pazarcılarımız, hem vatandaşımız, ayakları çamur olmadan, yağmur ve kardan, soğuktan etkilenmeden yeni yapacağımız pazaryerinde rahat edecek. Yeni pazaryeri için plan proje çalışmalarına başladık. Yıl sonuna doğru pazaryerini yeni yapacağımız kapalı pazaryerine taşımayı planlıyoruz” dedi.

Pazarcı esnaflarının ve vatandaşların da yeni pazaryerine taşınma isteklerini memnuniyetle karşılayan Alaplı Belediye Başkanı Tekin, “Sizlerin istekleri doğrultusunda, bir pazarı tekrar geri getireceğimizin sözünü verdik. Bu sözümüzü de tutmak için vakit kaybetmeden çalışmalara başladık” sözleri ile konuştu.