Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile organize edilen “Proje Hazırlama, Planlama, Yönetme ve Değerlendirme Sertifika Programı”na katılıp sertifika almaya hak kazanan öğrencilere  Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından sertifikalarının verildiği bildirildi.
 

Üniversite Rektörlük makamında gerçekleşen törende Prof. Dr. Özer’in yaptığı konuşmada Bülent Ecevit Üniversitesinin tüm birimlerinin öğrencilere dönük hizmetlerine büyük önem verdiklerini belirttiği ve  öğrencilerin almış oldukları başarının sertifikaların da bu durumun bir göstergesi olduğunu vurguladığını ifade ettiği bildirildi.

Üniversite açıklamasında şöyle bilgilendirdi.


İşletme Bölümü öğrencileri ise Rektör Özer’e teşekkür ederek bir hatıra plaketi takdim etti. Öğrenciler adına konuşan BEÜ İİBF İşletme Bölümü mezunlarından Meltem Nigar Alparslan, BEÜ çatısı altında dört mükemmel yıl yaşadıklarını ve bu konudaki teşekkürlerini temsilen takdim ettikleri plaketle ifade etmek istediklerini belirtti.


Prof. Dr. Özer ise öğrencilerin bu sürprizine karşılık olarak bu plaketin şu ana kadar almış olduğu ödüller arasında en anlamlılarından biri olduğunu ve mezun öğrencilerden böyle bir teşekkürü almış olmanın kendisini çok memnun ettiğini dile getirdi.


Rektör Özer, iş birliğini organize eden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Halil Yıldırım ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kadir Demir ile eğitimi veren İşletme Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Fatih Bayramoğlu’na teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.