Ülke genelinde 21-27 Şubat 2011 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla, Zonguldak Vergi Başkanlığı çalışanları, Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında çalışanlarıyla birlikte Kızılay Kan Merkezi’ni ziyaret eden Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, kan bağışının önemine değinerek, “Her sene olduğu gibi bu yıl da kan bağış kampanyamızı merkezde ve ilçelerimizde sürdürüyoruz. Bu sene büyük bir ihtimalle il genelinde 200 üniteye yakın Kızılay’a kan bağışı gerçekleştirilecek. Buraya 44 arkadaşımızla geldik ve hep birlikte kan bağışında bulunacağız. Alaplı’da da 112 arkadaşımız kan bağışı yaptı. Ben bütün kurumlara, bütün vatandaşlarımıza, bu ulvi görevi yapan Kızılay’a kan bağışı yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Günün birinde bağışlanan kanlara bizim de muhtaç olacağımızı düşünerek, bunun bir kampanya şeklinde her yıl yapılması konusunda önder olması için biz teşkilat olarak devam edeceğiz” diye konuştu.
“KAN YAPILAMAYAN
TEK İLAǔ
Kampanyadan memnun olduklarını dile getiren Kızılay Kan Merkezi Doktoru Kubilay Demir ise, “Vergi Haftası’nı kutladığımız şu günlerde, Zonguldak Vergi Başkanlığı çalışanları, kan kampanyası ile bize destek oldular. Onları kan bağış merkezimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Şunu unutmamak gerekir kan, yapılamayan tek ilaçtır” dedi.
Hüseyin Bayar da, “Kanımız Kızılay’a helal olsun” dedikten sonra Kubilay Demir’e çiçek takdim etti. Konuşmaların ardından Hüseyin Bayar ve çalışanları teker teker kanlarını bağışladılar.