Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı ve CHP Devrek Belediye Başkan aday adayı Songül Malkoç beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kadir Gecesinde çok farklı bir etkinliğe daha imza atarak Devrek Huzur evini ziyaret edip orada kalan yaşlıların kandillerini kutlayıp kendilerine bazı hediyeler takdim edip gönüllerini alıp onlara unutulmadıklarını hatırlattılar.

 

Songül Malkoç ve beraberindekiler Devrek Huzur Evinde kalan yaşlıların ellerini öpüp Kadir gecelerini kutlayıp onlarla sohbet edip gönüllerini alıp onlara unutulmadıklarını ve yalnız olmadıklarını hissettirdiler.

 

Yaşlılara aldıkları yiyecekleri ve hediyeleri kendilerine dağıtmak üzere yetkililere teslim eden Malkoç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri  gerek bina dışında gerekse odalarında yalnız başına kalan yaşlıları tek tek ziyaret edip hal hatırlarını sorup kadir gecelerini kutladıktan sonra bazı yaşlılarla da huzur evinin bahçesinde aynı masa etrafında toplanıp sohbet etmeyi de ihmal etmediler.

 

Ziyaretin ardından kısa bir açıklama da bulunan Songül Malkoç, “Bugün çok kutsal bir gün.  Yüce Rabbimizin Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i dünyaya  yeryüzüne indirmeye başladığı kutsal bir geceyi kutluyoruz.   Bu mübarek Kadir gecesinde de biz Devrek Engelliler Derneği olarak Devrek Huzur evini ziyaret etmek istedik.  Bu mübarek  Kadir gecesinde kandillerini kutlayıp onların gönüllerini almak istedik. Bu sevgimizi saygımızı tüm topluma yayma adına  böyle bir günde onlarla dertleştik. Ben onun için herkesin bu kandil gününde kadir gecelerini, hem de şimdiden ramazan  bayramlarını kutluyor herkese engelliler derneği olarak  sevgi ve saygılarımı gönderiyorum” dedi.