Zonguldak CHP Milletvekili Aday Adayı Songül Malkoç, seçim çalışmalarına tam destek veriyor.

CHP Devrek İlçe Örgütü seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İlçe teşkilatı; yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile her gün Devrek’in beş ayrı yerleşim merkezine seçim çalışması yaparak işi sıkı tutuyor.
CHP Devrek İlçe Yönetimi, “Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” sloganıyla başlatılan çalışmalarda köy köy dolaşılarak evde, tarlada, sokakta vatandaşların sorunlarını dinleyerek CHP'nin çözüm önerileri konusunda bilgi veriyorlar.
İlçe örgütüne seçim çalışmalarında yalnız bırakmayan CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Songül Malkoç, CHP Milletvekili adayıymış gibi adaylarla ve örgüt ile seçim çalışmalarına katılarak onlara tam destek veriyor.
CHP Devrek  İlçe Başkanı Şeref Aydınlı  ve yönetim kurulu üyelerinin Devrek’in Taşkesen, Serdaroğlu, Pelitli ve Sipahiler köylerine yapmış olduğu seçim çalışmasına  katılan CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Songül Malkoç, köylerde vatandaşlarla sohbet edip adayların ve partinin seçim afişlerini kendi elleriyle seçmenlere dağıtarak  CHP’nin Zonguldak’ta birinci parti, Türkiye de iktidar olabilmesi için var gücüyle her gün yapılan çalışmalara katlıyor.
 İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, her gün Devrek’in beş ayrı köyünde bu seçim çalışmalarını yapıyor olduklarını belirterek, CHP Aday adayı Songül Malkoç’un bu çalışmalara bir fiil adaymış gibi katılıp kendilerini yalnız bırakmamasından duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek CHP teşkilatı adına kendine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.