Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Malkoç ve beraberindekiler yaşlıları ziyaret etti.
Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlar ziyaretlerine devam ediyor.
Zihinsel Özürlüler Genel Sekreteri Songül Malkoç ve Devrek Engellilere Yardım ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle kurumda kalan yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini aldılar. Beraberindeki heyetle burada kalan vatandaşları ziyaret eden Malkoç, Burada yıllarca ülkemizin çeşitli kademelerinde yıllarca hizmet etmiş vatandaşlarımız var. Şimdi ise ihtiyaç duydukları devletimizin şefkatli kollarında yaşamlarını idame ettiriyorlar.
Bugünkü ziyaretimizin amacı, bizlere dünü, bugünü, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi miras bırakan yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını, bizlerde birer evlat olarak anne ve baba sevgisini onlara tekrar yaşatmak için arkadaşlarımızla birlikte bu ziyareti gerçekleştirdik. Burada kalan yaşlılarımıza en üst kademsinden alt kademesine kadar en iyi hizmetin verildiğine şahit olduk. Kendilerine arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Heyet ziyaret sonunda bayanlara eşarp erkeklere ise havlu ve çeşitli hediyeler vererek yaşlıların gönüllerini aldılar.