Bir dizi temaslarda bulunmak için ilimize gelen Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret etti.

 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Vali Güvençer, ülkenin yükseköğretim alanında yaşadığı genişlemenin üniversiteler arası rekabeti artırdığını ve bu rekabette bazı yükseköğretim kurumlarının marka değeri yaratabilmek adına önemli bir çalışmanın içerisine girdiğini vurguladı.

Güvençer, Bülent Ecevit Üniversitesinin yaptığı çalışmalarla ve elde ettiği başarılarla ismini ülke çapında tanınan bir marka haline getirmeyi başardığını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in şahsında üniversite yönetimini, akademik ve idari personelini tebrik etti.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e ifade ettiği düşünceler ve ziyareti için teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Mahmut Özer ise, üniversitelerin bulundukları yöreye akademik ve kültürel anlamda büyük katkılar sunduğunu belirterek Bülent Ecevit Üniversitesinin şehir ve yöre ile ilgili çalışmalarını devam ettirme kararlılığında olduğunu vurguladı.

Prof. Dr. Özer, görüşmenin sonunda Vali Mustafa Hakan Güvençer’e ziyaret anısına üniversitemizin armağanlarını takdim etti.

 

(Haber Merkezi)