Baydanlar Mobilya bünyesindeki AS Oda Mobilya ile Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) yer alacak.

Kdz.Ereğli, Bursa, Zonguldak ve Düzce'deki mağazaları ve fabrikalarının yanı sıra 22 ülkeye de ihracat yapan AS Oda Mobilya, markasını dünya ile buluşturuyor.

Pek çok ülkede mağazalaşma yolunda çalışmalarını sürdüren Baydanlar ve AS Oda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Baydan, İMOB fuarının 22 ve 27 Ocak tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'de gerçekleştirileceğini, ülke genelinden ve pek çok ülkeden ziyaretçileri açacakları stant da misafir edeceklerini söyledi.

Bünyesinde 200'e yakın kişiye istihdam sağlayan, Bursa İnegöl'deki iki fabrikası bulunan firma 40 yılı aşkın süredir ahşap işleme ve boyama tecrübeli ile modern tesislerinde marka üretiyor.

Eğitimli personel, ileri teknoloji ve gelişmiş makine parkuru ile özgün, kaliteli, standartı yüksek, çevreye duyarlı doğal malzemeleri, en güncel ve sağlıklı ortamlarda birleştirerek çekici, modern, yaşama değer katan, mobilya ve hizmet tasarladığına dikkati çeken Baydan, "Kaliteyi uygun fiyatlar ve cazip seçenekler ile sunuyoruz. Kendi markamızı dünyaya tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 
www.baydanlarmobilya.com.tr/  

http://www.asodamobilya.com/