Gülüç'de dere yatağının halkın kullanabileceği yeni yaşam alanına dönüştürülen sahil projesinde çocuklar için yeni yaşam alanı oluşturulduğu bildirildi.

 

GÜLÜÇ'E ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER VAR

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren üzerinde hassasiyetle durdukları sahil projesini bölge halkının hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

 

"ÇALIŞIP, BAŞARIYOR"

Vatandaşların ibadetlerini yerine getirebilecekleri mescidin de içerisinde yer aldığı proje doğrultusunda çocuklara yeni yaşam alanı oluşturulduğunu anlatan Demirtaş, "Gerçekten de bizler için beldemiz için çok önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Masal kahramanlarımız bu proje kapsamında oluşturulan yeni bölüme yerleştirildi. Yarınlarımız olan çocuklarımıza farklı bir oyun ve mutluluk anlayışını getiriyoruz. Vinçlerle sahile yerleştirilen masal kahramanlarının montaj işlemleri de bitmek üzeredir" dedi.

Demirtaş, ayrıca belde genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına da belirlenen program dahilinde devam ettiklerini sözlerine ekledi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)