Muslu beldesinde kurulan ve kurulduğu günden itibaren çalışmaları ile adından söz ettiren Muslu Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başlattığı kapak toplama kampanyası ile 1,5 ay içinde 7 bin adet kapak topladı.
İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin başlattığı kampanya kapsamında toplanan kapaklar, beldede yaşayan felçli bir hastaya tekerlekli sandalye ile geri dönecek.
Muslu Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nevzat Ay, yaptığı açıklamada, Yönetim kurulu tarafından başlattığımız ve 1,5 ayda 7 bin adet kapak topladığımız kampanya sonucunda tespit edilen bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye alacağız. Bu mavi kapak kampanyasında destek veren tüm halkımıza ve sosyal paylaşım sitesi olan gelik.ayici.com sitesine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kampanyamıza Muslu halkı da büyük destek verdi, dernek adına onlara da teşekkürü bir borç biliyoruz. Topladığımız kapakları en kısa sürede göndererek tekerlekli sandalyeyi alarak ihtiyaç sahibine vereceğiz dedi.