'Zengin biri lüks lokantalardan birine gitmiş. Resepsiyonda pardüsesini çıkarıp garsona veriyor ve bunu as diyor. Garson diyor ki 'Efendim nereye çivi çaktınız ki, pardüsenizi oraya asayım.'

Meclis Başkanlığına Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın yeniden aday gösterilmemesi kamuoyun da şaşkınlıkla karşılanırken Zonguldak Tekel ve Bakkallar Odası Başkanı Şükür Küçükali ilginç bir açıklamada bulundu. Köksal Toptan'ın Zonguldak Milletvekili olduğu dönemde ne görüldüyse Meclis Başkanı olduğu dönemde de hiçbir değişikliğin olmadığına dikkati çekerken Toptan'ın yeniden aday gösterilmemesini, "Hem Zonguldak adına hem de ülke adına kaybedilen bir şey yok" sözleri ile değerlendirdi.
Küçükali, "Bence, Köksal Toptan'ın tekrar Meclis Başkanı olarak seçilmemesi hem Zonguldak adına hemde Türkiye adına kaybedilen bir şey yok. Zonguldak Bakkallar Odası olarak biz bugüne kadar Köksal Toptan'dan daha önce Zonguldak Milletvekili iken ne gördüysek Meclis Başkanlığı döneminde de aynı şeyleri gördük.  Kısaca Toptan Mil letvekili iken nasılsa Meclis Başkanı iken de aynı şekildeydi. Bununla ilgili şöyle bir örnek vermek istiyorum. 'Zengin biri lüks lokantalardan birine gitmiş.  Resepsiyonda pardüsesini çıkarıp garsona veriyor ve bunu as diyor. Garson diyor ki 'Efendim nereye çivi çaktınız ki, pardüsenizi oraya asayım.' Yani Toptan Milletvekiliyken Zonguldak'a ne yapmışsa Meclis Başkanı iken de onları yaptı. Zonguldak Toptan'ın Meclis Başkan lığı döneminde bir şey kazanmamıştı ki ne kaybetsin.  Bir de o açıdan bakmak lazım. Toptan'ın tekrar aday olarak gösterilmemesinde Zonguldak ne kazandı nede kaybetti. Kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum. İn-şallah yeni seçilecek Meclis Baş-kanı Türkiye'ye hizmet eder ve kendisine de başarılar diliyorum" dedi.