Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı üçüncü birleşimi, dün İsmail Terzi başkanlığında İl Genel Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Bir önceki birleşimin toplantı tutanak özetinin okunmasının ardından başlayan toplantıda, gündeme ilişkin maddeler ele alındı. Ardından Encümen seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde aday gösterilen Hüseyin Koca 26 oy, İsmail Tak 26 oy, Ali Coşkun 23 oy, Arif Sefercik 21 oy, Şahin Aldıbaş 16 ve Filiz Ünal Sarsık 2 oy alarak Encümen’e seçildiler.
İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Encümen’e seçilen meclis üyelerine başarılar dileyerek, “Encümen seçimlerimiz sonuçlandı. Arkadaşlara bir yıl boyunca çalışmalarına başarılar diliyorum. İnşallah Zonguldak için hayırlı hizmetler yaparlar” dedi.
Daha sonra gündemin 6’ncı maddesinde yer alan Bağlık Mahallesi Gölağzı (İnağzı) mevkisinde Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 15 bin 198,40 metrekarelik alanı kapsayan 858, 861, 905 ve 992 nolu 2/B parseller üzerinde bulunan toplam 10 adet binanın 26 Ekim 2011 tarihinden itibaren 5 yıl süreyle yeniden İl Özel İdaresi’nce kiralanması hususu görüşülerek, oy birliği ile gündeme alındı.