Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Belediye Meclis üyeleri onuruna akşam yemeği verdi.
Belediyeye ait Radartepe Sosyal Tesisleri'nde önceki akşam gerçekleştirilen yemekte, meclis üyeleri, il dışında olanlar hariç tam kadro katıldı.
İlk olarak terasta gün batımında bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Özdemir ve meclis üyeleri, ardından yemeğe geçtiler.
Yemeğe katılımlarından dolayı Meclis üyelerine teşekkür eden Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, "Belediyemiz şu ana kadar birlik ve beraberlik içerisinde aldığı kararlarda hiçbir sıkıntı olmadı. Bütün çoğunluğu ile beraber kararlarını aldı ve beraber hareket ediyor. O yüzden hepsine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Özdemir, şunları söyledi:
"Şu ana kadar yaptığımız icraatlar, bundan sonra da yapacağımız projelerimiz hakkında bir durum değerlendirmesi yaptık. Bu bir kaynaşma yemeği değildir. Belediyemiz şu ana kadar birlik ve beraberlik içerisinde aldığı kararlarda hiçbir sıkıntı olmadı. Bütün çoğunluğu ile beraber kararlarını aldı ve beraber hareket ediyor. O yüzden hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu kararlarımızı alırken de, Kilimlimizin lehine yapılacak projelerde ve hizmetlerde nasıl katkı yaparız ve nasıl beldemiz daha da güzelleşir, iyileşir herkes onunda bilincinde olduğundan dolayı ve gönüllü olarak bu işin içine girdiğinden dolayı güzel bir çalışma sergiliyoruz. İnşallah bu görüntülerimizde Kilimlimize örnek olur. Biz çalışmalarımızı ve bundan sonraki yapacaklarımızı örnek olacak şekilde yapıyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi bundan sonra daha da sıkı arttırıp inşallah güzel günlere birlikte kavuşacağız diyoruz. O anlamda tüm Kilimli halkı müsterih olsun. Çünkü Kilimli yarın için güzel günlerini ve projelerini yapacaktır. Bunların hepsi belli bir sıraya girdi. Meclis üyelerimizin de bize dilek, temennileri ve tavsiyeleri var.
Onların da çok saygıdeğer görüşleri var. Bizde onların görüşlerini almak için buradayız esası budur olayın. Onun için katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum, sağ olsunlar."