Alaplı Belediye Meclisinin Mart ayı toplantısında CHP'li Belediye Meclis Üyesi Serdar Akyol için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.
Belediye Meclisinin Mart ayı toplantısı sürpriz doğum günü partisine sahne oldu. CHP'li Belediye Meclis Üyesi Serdar Akyol için meclis üyeleri tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde hazırlanan pasta kesildi. Belediye Meclis Üyesi Serdar Akyol 35. yaş gününde meclis üyelerinin sürpriz doğum günü partisi nedeniyle heyecanlandığı gözlenirken doğum günü pastasını Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile birlikte kesti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, "Meclis Üyemiz Serdar Akyol'un 35. yaş gününü meclis üyesi arkadaşlarımızla kutladık. Kendisine nice yaş günlerini kutlaması dileğiyle sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi.
Belediye Meclis Üyesi Serdar Akyol da, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu ve belediye meclis üyelerimizin 35. yaş günü sürprizi beni hem heyecanlandırdı, hem de mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.