Kırmacı Mahallesi, Abalı ve 1 No’lu Sakindere Sokak sakinleri Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Posbıyık ziyaretinde çarpıcı iddialar ve açıklamalara yer verdi.

 

Yine isim vermeyen Posbıyık’ın sözlerinden bazıları şu şekilde: “Ereğli çok hareketli bir yer. Ereğli’de avantacılar var, mafya bozuntuları var, mecliste silah çekmeye kalkışanı var, bunlara iyi insan olmak yetmiyor. Dik duracaksın, lider olacaksın. Ereğli’de çok değerli arkadaşlar var. Benden daha iyi yapacak tanıdığım insanlarda var. İsim isim verebilirim”

 

 

Ereğli Belediye Başkan’ı Halil Posbıyık’a, yaptığı hizmetler ve çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri destek ziyaretlerinde bulundular. Kırmacı Mahallesi Muhtarı Hazım Sevinç, beraberindeki kalabalık ile Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a destek ziyaretinde bulundular.

Ereğli Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama şu şekilde: ”Mahalle gençleri, yeni seçim döneminde de başkan Posbıyık’ın yanında olduklarını söyleyerek; ‘Başkanım mahallemize ve Ereğli’mize yaptığınız hizmetler ortada. Biz Kırmacı gençleri olarak sizin yanınızdayız. Yeter ki siz dik durun. Kırmacı sizinle’ diyerek destek verdiler.

 

“DİK DURUYORUM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Posbıyık da, ‘Beni çok mutlu ettiniz. Kırmacı mahallesinin yanımda olduğunu çok iyi biliyorum. Benim amacım Ereğli’ye bir şeyler yapabilmek. Herkes iyi bir insan olabilir ama Belediye Başkanlığı yapmak için iyi insan olmak yetmiyor. Ereğli çok hareketli bir yer. Ereğli’de avantacılar var, mafya bozuntuları var, mecliste silah çekmeye kalkışanı var, bunlara iyi insan olmak yetmiyor. Dik duracaksın, lider olacaksın. Ereğli’de çok değerli arkadaşlar var. Benden daha iyi yapacak tanıdığım insanlarda var. İsim isim verebilirim. Ama onlar yanaşmıyorlar. Bu çalkantıya gelmiyorlar. Görüyorsunuz işte nerde imar rant işi olanlar ordan olmazsa ordan meclise adaylığını koymaya çalışıyorlar. Ben bunlara karşı çok büyük mücadele veriyorum. Doğduğum, büyüdüğüm Ereğli’de, insanımız, özellikle gençlerimizin geleceği için, mutluluğu için dik duruyorum” dedi.

 

MAHALLELİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk ve Abalı Sokak sakinleri de Başkan Posbıyık’a yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular. Halil İbrahim Uzun Mehmet ve Ahmet turan önderliğindeki 1.Nolu Sakindere Sokak yaşanları da Başkan Posbıyık’a mahallelerinde yapılan yol ve doğalgaz çalışmaları için teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin yapılan hizmetlerden ötürü teşekküre gelmelerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Posbıyık da, ‘Doğalgaz konusunda, çok sevdiğim ve birçoğunu tanıdığım Sosyete pazarı yanında bulunan mahalle sakinlerimizin sıkıntıları vardı. Çalışmalar başladı, inşallah onuda çözüyoruz’ dedi.