Medical Park Antalyaspor'un tecrübeli oyuncusu Mehmet Eren Boyraz memleketi Kdz.Ereğli'de Erdemirspor'un devam eden yaz spor okulunu ziyaret etti eski antrenörleri Günal Taşdemir ve Bayram Altuntaş ile görüştükten sonra minik sporculara seslendi. Boyraz, yaz spor okuluna katılan oyunculara, Bende futbola burada başladım aynı antrenörlerimiz ile. Çok çalışıp hem okulunuzla hem futbolu beraber yürütmek zorundasınız. Herkes futbolcu olabilir, umudunuzu kaybetmeyin dedi.

Boyraz daha sonra yaptığı açıklamada ise, Antalyaspor şuanda yeni bir yapılanma süreci içerisine girdi, 14 oyuncu ile yollar ayrıldı. 1 Temmuz tarihinden itibaren de yeni sezon çalışmalarına başlayacağız. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında ben sakatlıklarla boğuştum. İkinci devre toparladım 3 gol 8 asist yaptım. Bu durum benim için sevindiriciydi ama takımın kötü gitmesi onu biraz gölgede bıraktı. Sezonu istediğimiz yerde bitiremedik. Son maçta kümede kaldık. İnşallah iyi bir sezon bizi bekliyor dedi.

Euro 2012 Avrupa Şampiyonasında Almanya ve İtalya'yı favori olarak gördüğünü söyleyen Boyraz, Şampiyonada Türkiyemizin de olmasını isterdik, turnuvaya renk katardık sözleri ile konuştu.

Milli Takımdaki Abdullah Avcı dönemini ise, Abdullah hoca kendisini kanıtlamış bir hocamız. Bu işin altından kalkabileceğine inanıyorum. Çünkü gençlere önem veriyor. Hazırlık maçlarında bunları ortaya koydular