CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Erol Mekik, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
Ziyarette KGD Başkanı Ayşe Mert, Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Sezgin ve gazeteciler hazır bulundu. CHP milletvekili aday adayı Erol Mekik, yeni yönetim kurulunu kutlayarak, başarılar diledi.
Zonguldak'ın ekonomik, sosyal ve kültürel yönden hep geriye gittiğini, buna artık dur denmesi gerektiğini söyleyen Mekik, “Gördüğüm kadarıyla toplumda bir hareketlenme var. Ama o toplumu hareketlendirmek için çok iyi bir örgüt ve yapı gerekli. Zonguldak'ta sürekli istikrarsızlık var. Şuanda düşen bir profil sergiliyoruz. Bunun için projeler üretmek lazım. Benim bildiğim Zonguldak'ta yıllardır hayata geçmeyi bekleyen Filyos Projesi var. Bir türlü raflardan inmiyor.
Zonguldak ekonomik sosyal ve kültürel yönden hep geriye gitmiştir. Artık bu kötü gidişata dur dememiz gerekiyor. Bende bunun için aday adayı oldum. Takvim belirlendikten sonra 12 Haziran'a kadar elimi taşın altına sokacağım. Bana göre 12 Haziran Türkiye'nin kurtuluş günüdür” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KGD Başkanı Ayşe Mert, aday adayı Erol Mekik'e siyasi hayatında başarılar diledi.