Memur-Sen Genel Merkezi ile Şekerbank arasında yapılan anlaşma gereği, Zonguldak'ta Memursen üyelerine ferdi kaza sigortası poliçesi ve kredi kartı dağıtıldı.
Memursen Zonguldak Temsilciliği tarafından Öküşne mevkisinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen üyelere, ferdi kaza sigortası poliçeleri dağıtıldı. İsteyen üyelere de yaptıkları müracaatın ardından kredi kartı verildi. Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, "Bakın Memur-Sen üyesi olan her arkadaşımız üye olduğu andan itibaren 25 bin TL'lik ferdi kaza sigortası kapsamındadır. Kendilerine verilen Şekerbank Kredi Kartını kullandıkları taktirde de bu ferdi kaza sigortası 55 bin TL'ye çıkmaktadır. Burada şunu belirteyim. Hiçbir arkadaşım kredi kartını almak zorunda değildir. Alan arkadaşım kullanmak zorunda değildir. Ama kredi kartının hiçbir yıllık ücreti yoktur, şayet kumlandığını taktirde de hiçbir ücret kesintisi olmayacaktır. Ben bankacıların değil sizin yanınızda olan birisi olarak söylüyorum ki kredi kullanırken de kıyaslayın, sorun soruşturun, kasko yaptırırken özellikle mutlaka değerlendirmenizi istiyorum çünkü kasko da yüzde 40'lık bir indirim var. Trafik sigortasında taksitlendirme var ama yine peşinen söylüyorum, ben bütün arkadaşlarımın kredi kartını kullanmadan önce piyasa araştırmasını yapmasını, aradaki farkı gördükten sonra Memur-Sen'in sağladığı bu imkandan faydalanmalarını istiyorum.Arkadaşlar ferdi kaza sigortası için hiçbir kuruş ücret ödemiyorsunuz. Bakın bu çok önemli tek kuruş ücret ödemiyorsunuz" dedi
Sigorta poliçelerinin dağıtım törenine katılan Şekerbank Zonguldak Şubesi Müdürü Mahir İnam'da, "Bankamız ile Türkiye genelinde 400 bin Memur-Sen üyesini kapsayan bir protokol anlaşması yapmıştır. Bu protokol anlaşmasında bankacılık hizmetleri alanında yapılmıştır. Bu bankacılık hizmetlerinde bankamızın siz değerli üyelerine bir kredi kartı tahsis edilmiştir. Bu kartı kullandığınız zaman n yüzde 40, yüzde 50 indirim sağlanmaktadır.Yapılan protokol anlaşması gereği sendikaya üye olduğunuz müddetçe kredi kartlarından yıllık ücret alınmayacaktır. Kartımızı kullanan üyelere tüm kredilerde normal vatandaştan ayrı bir faiz indirimi size sağlanacaktır. Kasko da SBN Sigortası yüzde 30, kartımızı kullandığınız zaman da yüzde 40 indirim sağlanacaktır. Sigortalarda yıllık 12 ay taksitlendirme yapacağız.Kartımız Bonus'ur. Bu kart, Garanti Bankası, İngbank, Denizbank ve Şekerbank olmak üzere 5 banka kartını kullanıyorsunuz" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ger-çekleştirilen poliçe ve kredi kartı dağı-tımının ardından program sona erdi.