Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Şekerbank Şube Müdürü Mahir İnam ile protokol imzaladı.
Memur-Sen üyelerine "Memur-Sen Ailem Kredi Kartı" aldıkları takdirde birçok ayrıcalıktan faydalanma şansına erişeceklerini söyleyen Kamuran Aşkar, imzalanan protokolün sendika açısından büyük bir önem taşıdığını belirterek şunları söyledi:
"BÜYÜK AVANTAJLAR SAĞLADIK"
"Memur-Sen 400 bine varan üyesi ve özelde üyelerinin, genelde ise Türkiye'nin sesi haline gelmiş büyük bir konfederasyondur. Sendikacılığı üyeye hizmet olarak gören konfederasyonumuz, farklı projeleriyle Memur-Sen üyesi çalışanlarımızın günlük hayatta da yanında yer alıyor. Bu nedenle üyelerimizi günlük hayat içerisinde gizlenen kazalara karşı teminat altına almak ve gerek zorunlu gerekse isteğe bağlı sigorta branşlarında piyasadaki fiyatların altındaki prim miktarlarıyla poliçe sahibi yapmak için SBN Sigorta ile yaptığımız anlaşmayı yeniledik. Yaptığımız anlaşma ile üyelerimize önemli avantajlar sağladık. Memur-Sen üyeleri, anlaşmanın imzalanmasıyla vefat ve sürekli engellilik halinde 15 bin TL teminat sahibi oldu. Şekerbank tarafından verilecek ve alınması isteğe bağlı olan 'Memur-Sen Ailem Kredi Kartı' sahipleri ise, ek olarak 10 bin TL teminat daha kazanacak. Böylece toplam tutar 25 bin TL'ye çıkmış olacak."
"YÜZDE 40'A VARAN KASKO
ANLAŞMASI OLACAK"
"Memur-Sen üyeleri, aynı marka ve model için SBN tarafından belirlenen en düşük tarife tutarından yüzde 30 indirim sahibi olacak. Memur-Sen Ailem Kartı sahipleri, buna ek olarak yüzde 10 daha indirim kazanacak. Toplamda yüzde 40 indirimli kasko anlaşması yapmış olacaklar. Memur-Sen'liler, SBN'nin aracın kayıtlı olduğu ilde uyguladığı taban fiyat üzerinden araçlarını sigortalı yaptırabilecekler. Ödemelerin Şekerbank'ın, Memur-Sen Ailem Kredi Kartı ile yapılması halinde; 40 TL'ye kadar olan ücretler peşin tahsil edilirken, 41-80 TL arası 2 taksit, 81-160 TL olması halinde 4 taksit, 161-240 TL olması halinde 6 taksit, 241-320 TL olması halinde 8 taksit, 321-400 TL olması halinde 10 taksit, 400 TL ve üzeri miktardaki poliçeler için ise 12 taksit imkanı uygulanacak. Ödeme, diğer kredi kartlarıyla yapılırsa, SBN'nin mevcut uygulaması esas alınacak. Yapılacak anlaşmayla, Memur-Sen üyelerinin hizmet alması da kolaylaştırıldı. Sözleşme kapsamında yer alan Memur-Sen üyeleri, almak istedikleri sigorta poliçesi isteğini, Grup Marmara Sigorta Aracılık Hizmetleri veya Şekerbank şubelerine iletebilirler.
SBN veya Grup Marmara Sigorta'ya yapılan müracaat sonrası düzenlenen poliçeler ise, bu kuruluşlar veya il ya da ilçelerdeki Şekerbank şubesi aracılığıyla ulaştırılacak. Ayrıca, Şekerbank şubelerinden satın alınacak poliçeleri, başvuru anında ilgili şube tarafından düzenlenerek tespit edilecek"
Şekerbank Şube Müdürü Mahir İnam ise, "Memur-Sen Ailem Kredi Kartı"ndan yıllık ücret almayacaklarını belirttikten sonra, sigorta giderlerinde yüzde 40, sağlık giderlerinde ise yüzde 50'lere varan indirim uygulayacaklarını belirtti.