Memur Sen İl temsilciliğine Bağlı Sendika başkanları ve üyelerinin katılımı ile Madenci anıtı önünde Amerika da katledilen 3 Müslüman için basın açıklaması yapıldı.

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi “Bugün burada kendisini özgürlükler ülkesi olarak tanıtan Amerika Birleşik Devletlerinde CANİCE katledilmiş olan üç Müslüman kardeşimizin şehitliğini selamlamak, ikiyüzlü, münafık dünya basınını ve olanlara kayıtsız kalanların insanlık anlayışını sorgulamak için toplanmış bulunuyoruz. Biz inanıyoruz ki, hiçbir insan dininden, inancından, ırkından dolayı suçlu ilan edilemez. Dünya’nın dört bir yanında Müslümanların katine göz yuman batılı, Hıristiyan gazeteci, yazar, sözde aydınların Avrupa’da, Asya’da ve yakın zamanda Fransa’da işlenen bir cinayete, İslami terör ve Müslüman terörü yaygarası koparıp İslamı ve Müslümanları nasıl topyekun mahkum ettiklerini, nasıl İslamofobik zihinler yarattıklarını görüyoruz. Kendi inanç mensuplarının suçlanmaması için “katil ateistti” demek bu zihniyetin ürünüdür. iliyoruz ki Amerika’da işlenen bu nefret cinayetlerinin sonucunda ne Batının kör, sağır ,dilsiz, medyası ,ne zalim dünyanın liderleri ne de onların kandırılmış halkları terör karşıtı bir tavır sergileyecek.

Müslümanlar, batının uygarlık ve özgürlük propagandalarını Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Irak’ta, Afganistan’da, Suriye’de, Mısır’da, Arakan’da ve Myanmmar’da dinlediği gibi, bu İNSANLIK DIŞI katliama yükseltilen seslerin altında kalan batının süslü ve samimiyetsiz açıklamalarını tekrar dinlemek zorunda kalmıştır. Fransa’da katledilen 12 insanın katillerini ve yaptıkları şiddeti İslamla özdeşleştiren batı, Amerika’da gerçekleşmiş hadiseyi neden katilininanç ve değerleri ile özdeşleştirmiyor, özdeşleştiremiyor ?

 

SİZLER İKİYÜZLÜSÜNÜZ!!!

 

Buradan, Tüm SÖZDE ÖZGÜR BATILI DÜNYAYA sesleniyoruz “katledilen mazlumlar ve Müslümanlar olunca sesiniz çıkmaz iken, öldürülenler sizden olunca neden öfke ,nefret veintikam duygularınızı tüm Müslümanlara yöneltiyorsunuz.” MALCOM X ‘in dediği gibi BİZLER AMERİKAN RÜYASINI DEĞİL AMERİKAN KABUSUNU YAŞIYORUZ!

Katledilen DeahshaddyBarakat,Yusor Abu-Salha,Razan Ebu-Salha sizlerin tüm İslam coğrafyasında yaşattığı kabusu yaşamıştır.Biz sizler gibi kana kan demiyoruz,  insani ve İslami bütün değerlerimizin sizleri de ıslah edeceğini biliyoruz.Artık kokuşmuş düzeninizin sözde insan hakları savunuculuğunuzun ve demokrasi havariliğinizin Müslümanlar katında hiçbir ciddiyeti kalmamıştır.Sözde gelişmiş demokratik özgürlükçü ülkelerinizde size emanet olarak yaşayan insanlara dahi sahip çıkamazken, bizleri utanmadan hangi yüzle kendi yaşam şekillerinize davet ediyorsunuz.Özgürlük vaadiniz Kızılderililere kara derililere ve Sarı derililere kan getirdi, vahşet getirdi, zulüm getirdi soykırım getirdi.Dünya’yı beyaz ırkın egemenliği altına alırken tüm ırkları sömürdünüz ve köleleştirdiniz.Demokrasi ve özgürlük sadece siz seçkin batılılar için vazgeçilmez oldu.Sömürdüğünüz topraklarda yaşayan kadim medeniyet sahipleri, özgürlükleri için ayağa kalktığında terörist damgası vurdunuz.Mazlum milletlere uyguladığınız terörü süslü laflarla gizlediniz.İş birlikçi yalakalarınızla bütün dünya milletlerini sömürdünüz.Bunu da 20.yüzyıl medeniyeti olarak yutturdunuz.Sırf inancı dolayısıyla ülkenizde farklılaştırdığınız bu üç kardeşimizi katleden sapığa milyonlarca sapık destek verdi.Bu sizin gerçek kimliğiniz ve yüzünüzdür.Müslümanları terörist ilan ederken Orta doğuyu kan gölüne çevirdiniz.Zalimin ve mazlumun dini olmaz.Bilin ki nerde mazlum varsa yanındayız ,nerde zalim varsa karşısındayız.Zulmünüz ne kadar şiddetli de olsa Rahman’ın Salih kulları direnecek ve kazanacak.

 

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!!

Bir kez daha haklı çıktık. İki yüzlülük,, riya Avrupa ve Amerika liderlerinin yakalarından akıyor.Neredeyse bu üç kardeşimizi suçlu ilan edeceksiniz.Tarih tekerrür ediyor.Kızılderilileri katledenler ,siyahileri köleleştirenler , bu günde Müslümanlara barbar rolünü yüklemişlermüslümanların medenileşmesi için yapılan her şey meşrudur mantığıyla hareket ediyorlar.SİZ EN İYİ MÜSLÜMAN ÖLÜ MÜSLÜMANDIR diyorsunuz.Biz de diyoruz ki Rabbimizin dediği gibi ‘ALLAH uğrunda hakkıyla ceht edin.O, sizi seçti ve dinde üzerine hiçbir güçlük yüklemedi babanız İbrahim’in dinine uyun.ALLAH, sizi hem daha önce hem de bu Kur’an’da Müslüman diye isimlendir di ki Hz.Peygamber size şahit ve örnek olsun.Sizde insanlara şahit ve örnek olasınız.Artık namazı dosdoğru kılın zekat verin ve ALLAH’a sarılın O sizin sahibinizdir.O, ne güzel sahip, ne güzel yardımcıdır.’(HAC 78)

Ey Amerika mankurtlaştırdığın siyah tenliler beyaz tenliler sarı tenliler Müslim gayri Müslim vicdan sahipleri uyandığında yıkılacaksın. Ey Fransa mankurtlaştırdığın Salip’in kulları uyandığında yıkılacaksın.