DP-Anavatan birleşmesi için tavanda yapılan çalışmalar büyük özveriyle devam ederken, Ramazan Bayramı nedeniyle Alaplı?da bir araya gelen her iki partinin il ve ilçe yöneticileri Türkiye?nin geleceğinin merkez sağın yeniden güçlenmesinden geçtiğini ortaya koydular.

 

Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Nevzat Çimenoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Hakkı Karagüzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İzzet Genç ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli İlçe Başkanı İsrafil Erdoğanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anavatan Partisi İl Başkanı Yüksel Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile önceki dönem ANAP İl Başkanı Metin Yüksel ve

 

Alaplı Belediye Meclisi Üyesi Erol Tunçkaya, Demokrat Parti Düzce İl Başkanlığı?nın Ramazan ayının son günü verdiği iftar yemeğine katıldı.

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve ANAP Genel Başkanı Salih Uzun?un da katıldığı iftar yemeğinin ardından, Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, DP ve ANAP İl ve İlçe Yöneticilerinden oluşan misafirlerini, Alaplı Belediyesi Feshane Şenlikleri alanında kurulu yörük çadırında ağırladı. Ağırlamada; daha çok iki partinin ?birleşme girişimleri? üzerine sohbet edildi. DP ve ANAP yöneticileri, bir araya gelişlerini ?iki parti tabanının birlikteliği? olarak yorumladı.