Çaycuma şehir merkezine sosyal bir hareketlilik ve güzel bir görünüm kazandırmak amacıyla başlatılan Meydan Düzenleme Projesi’ni inceleyen Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mithat Gülşen’den bilgi aldı.

Projeyi önemsediğini belirten Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen’den çalışmaların kısa sürede bitirilmesini istedi.

Projeye verdiği destek için Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman’a teşekkür eden Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Çarşı merkezini ilçemizin göz bebeği yapma gayreti içindeyiz. Proje kapsamında BEDAŞ elektrik direklerini ve tellerini yer altına alma çalışmasını gerçekleştiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden projemize katkı sağlayacağız, yapılan düzenleme çalışmaları sonunda şehir merkezi sosyal bir hareketlilik kazanacak. Meydan Projesi ile çarşı merkezinin çehresi değişecek” dedi.

Meydan Projesi’ne büyük ilgi gösteren ve çalışmalar için Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e teşekkür eden çarşı esnafı da, başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.