Zonguldak’ın Duayen gazetecilerinden, Cumhuriyet Gazetesi muhabiri ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Ayaroğlu’nun oğlu Tuğberk Ayaroğlu Dedeman’da yapılan düğün töreni ile evlendi.

 Zonguldak’ın tanınmış simalarından Hasan ve Emine Aydın’ın Vakıflar Bankası Zonguldak şubesinde çalışan kızı Merve Aydın ile Semra ve Ali Ayaroğlunun Zonguldak Adliyesinde çalışan oğulları Tuğberk Ayaroğlunun Düğün töreni cumartesi günü akşam Dedeman Karaelmas Balo salonunda seçkin davetli topluluğu arasında gerçekleştirildi. Düğün töreninde Çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıyarken nikah şahitliğini ise CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Cumhuriyet Gazetesi Çukurova temsilcisi ve yazar Çetin Yeğenoğlu, Şule Elmas Dilder, Fatih Saral ve Meriç Zobi yaptılar.




Düğün törenine CHP Milletvekili Şerafettin Turpçu, Zonguldak CHP eski milletvekili Harun Akın, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Merkez ilçe başkanı Ebru Uzun İl Genel Meclis üyesi Fikret Zaman, Belediye İş Genel Sekreteri Nihat Ayçicek Kültür Bakanlığı sanatçısı Mehmet Çıracı ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

Önder Gazetesi Ayaroğlu ve Aydın ailesini kutlar Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diler.