Zonguldak'ta ödül kazandığı bir kola firmasının kampanyasından para ödülü kazandığı yönünde mesaj gönderilen bir kişi Bin TL dolandırıldı.
İddiaya göre, Kilimli beldesi Atatürk Caddesi'nde oturan M.B., bir kola firmasının kampanyasından para ödülü kazandığı yazan mesajla dolandırıldı. Gelen mesaj üzerine danışma hattı olarak belirtilen GSM numarasını arayan M.B., telefonda görüştüğü kişinin 'Bankamatiğe kartını tak. Sana para göndereceğim söylemi üzerine İş Bankası'na ait kartını Akbank'ın bankamatiğine taktı. Şahsın yönlendirmeleri üzerine Bin TL para çeken M.B., parayı şahsın yatırdığına inandı. Kendisinin kampanyaya katılmadığını söylemesi üzerine parayı geri vermek isteyen M.B., bu parayı şahsın verdiği hesap numarasına Zonguldak'taki başka bir bankadan para yatırdı. Yatırdığı bu paranın kendisinin olduğunu anlayan M.B., dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu.
Soruşturma başlatan polis, paranın yatırıldığı hesap numarası ve cep numarasından şahsın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.