Türk Eğitim-Sen'den meslektaşlara ayrımsız hizmet.

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Salih Alemdar  MEB Eğitim Kurumları Yöneticiliği Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çerçevesinde, 15.09.2009 tarih 77433 sayılı 2009/73 nolu Genelge esaslarına göre yapılacak müdür ve müdür yardımcılı sınavları için Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi ve bağlı İlçe Temsilciliklerinin kurs açtığını bildirdi.
Alemdar'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:
Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Eğitim Kurumları Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavı 31 Ekim 2009 Cumartesi günü saat 10.00'da, Müdürlük Seçme Sınavı 01 Kasım 2009 Pazar günü saat 10.00'da merkezi olarak 110 dakika sürecek ve tek oturumda yapılacaktır.  Yönetmeliğin ilgili maddelerine göre şartları tutan idareci ve öğretmenlerimizin belirtilen tarihlerde gireceği Müdür ve ya Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavları için sendikamızın açacağı kursların kayıtları 30 Eylül 2009 Çarşamba günü il ve ilçelerde sendika binalarında saat 15'te başlayacaktır.

SENDİKALARA ÜYELİK ŞARTI ARANMAYACAK
Kursa katılmak isteyen adaylardan Türk Eğitim-Sen'e üye olup olmadığı kesinlikle aranmayacaktır. Ayrıca kurs için sendikamıza müracaat edenlerden de herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kurslar hafta içi mesai saatleri dışı ve hafta sonları olacaktır.
Kurs programı ve yeri kayıt yapıldıktan sonra bütün adaylara ayrıdan bildirilecektir.