Gazeteciler, emekli olan meslektaşları Erdoğan ve Cinokur’a veda gecesi düzenledi.

Antalyalı gazeteciler, emekli olan Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Şennur Erdoğan ve muhabir Fikri Cinokur için veda gecesi düzenledi.


Antalya Fuar İşletmecilik ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Fuarlar Direktörü Deniz Zeynep Güngör ve Göknur Culfa'nın organizasyonu ile Antalyalı gazeteciler Ella Greek Restoran ve Cafe Bar'da, emekli olan Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Sennur Erdoğan ve ekonomi muhabiri Fikri Cinokur için bir araya gelerek veda gecesi düzenlendi.
Gecede, ANFAŞ yetkilileri ve Antalyalı gazeteciler meslektaşları Erdoğan ve Cinokur'a plaket sundu. Şennur Erdoğan'a gazeteci Mustafa Yiğit, Cinokur'a da ATSO Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sevim Kayıhan plaket verdi. Gecede hüzün ve burukluk vardı.
Veda gecesine, DHA'dan Mehmer Çınar, Sabah'tan Talat Öztuzsuz, Zaman'dan Şaban Gündüz, Son Nokta Dergisi Sahibi İdris Özyol, gazeteci Gözde Gürer, ATSO Basın Bürosundan Orhan Çakmur, Mete Tekin ve Kaan Esingüner, Tarım İl Müdürlüğü Basın Bürosundan Gürsel Cingöz ve Derya Bilgin, Basın İlan Kurumu'ndan Atilla Yılmaz, Erdoğan ve Cinokur'un mesai arkadaşları Emin Demir ve Yusuf Bakır ve eski gazeteci genç girişimci Mahir Varlı, emekli olan meslektaşlarını yalnız bırakmadı.


Antalya'da emekli olan gazetecilere, meslektaşları tarafından ilk kez bir veda töreni düzenlendiği ve bu ilkin gelenek haline getirilmesi konusunda görüş birliğine varıldığı da öğrenildi.


Gecede, Fikri Cinokur’un eşi bir süre önce SSK Antalya Müdürlüğü’nden emekli olan Hatice Cinokur, yurt dışında eğitim gören oğlu Canberk ile kızı İpek’de katıldı. Cinokur ailesi Zonguldak’ta başlayan gazetecilik mesleğine Antalya’da son verilen gecede duygusal anlar yaşadı. Kdz. Ereğli’nin Yenimahalle’sinde bir daire satın alan Cinokur Ailesi ilçemize yerleşecek.

Fikri Cinokur’un da gazetecilik mesleğine bundan böyle Kdz. Ereğli’de devam etmesi bekleniyor.