Kandilli Belediyesi, Şehitlik Mahallesi Mezarlığında modern bir görünüme kavuşturuyor. 

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından göreve gelen Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belediyenin imkanları doğrultusunda öncelik sırasına göre sorunların tek tek çözümünü sağlamaya devam ediyor. 
Daha önceki dönemlerde belde de duyarlı bazı vatandaşlar tarafından temizliği yapılan mezarlığa bu kez Kandilli Belediyesi el attı. Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, çevre düzenlemelerinin ardından yol güzergahında da iyileştirme çalışması yapıldığını belirterek, “Kandilli’nin Şehitlik Mahallesi’nde bulunan mezarlığına büyük önem veriyoruz. 
Mezarlık çevresinin temizlenmesi, vatandaşların mezarlıklara geliş gidişlerinde herhangi bir aksaklıkla karşı karşıya kalmaması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. 
Duaların yapılabileceği geniş bir alan oluşturduk ve burada vatandaşlarımız dini görevlerini de daha rahat yerine getirebilecekler. Kışın çamur yazın tozdan da vatandaşı kurtarabilmemiz için yol güzergahında ekiplerimiz çalışmalar başlattı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak vatandaşlarımıza tertemiz bir mezarlık ile buluşturmak istiyoruz” dedi.
Belde sakinleri de göreve geldikten sonra ciddi çalışmalar imza atmaya çalışan Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve ekibini kutladılar.

    (Haber: Mustafa Kemal Bektaş)