Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği, 3’üncü Geleneksel Pilav Günü etkinliğini düzenledi. Okulun Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen pilav günü etkinliğine; Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Emine Tepe, Zonguldak Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Satılmış Bozkurt, Zonguldak İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil Cansız, Zonguldak İmam Hatip Lisesi Mensupları ve Mezunları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen, okuldan mezun olan eski mezunlar, öğrenciler, öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldı.
Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, yaptığı konuşmada, 1 Haziran 2010 tarihinde kurulan derneklerinin bugüne kadar birçok başarıya imza attığını söyledi. 2010-2011 eğitim-öğretim yılında mağdur durumdaki 12 kız, 5 erkek öğrencinin okul kıyafetlerini tedarik ettiklerini söyleyen Başkan Hacıabdurrah-manoğlu, “Özellikle okulumuzdan mezun olan gençlerimizin iş bulmalarında, çalışma hayatına atılmalarında, gerek il içersinde, gerekse il dışında, hem kendi imkanlarımız dahilinde, hem de ülkemizin değişik illerindeki Ticaret Liselerinin vakıf-dernek gibi sosyal kuruluşları aracılığıyla işbirliği yaparak, bu gençlerimizi işe yerleştirmede çok güzel çalışmalar olmuştur. Okulumuzun her türlü sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerinde, başarıların paylaşım ve kaynaşmasında maddi-manevi yanlarında olmaya çalıştık. Okulumuz idaresinden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan hususlarda, malzeme isteklerinde, teknik ve onarım sorunlarında biz yine oradaydık. İnşallah seneye bizler de plaket takdimini gerçekleştireceğiz. Bu hususta sizlerin erken ve kararlı tutumuz, bizlere hız verecektir. Manevi değeri çok anlamlı mezuniyet dönemsel plaketleri seneye takdim etmeyi programladık” dedi.
Okulun folklor ekibi gösteri sunmasının ardından katılanlara etli pilav, tatlı ve ayran ikram edilirken, eski mezunlar birbirleriyle bir araya gelmenin heyecanını yaşadılar.