Karadeniz Ereğli Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği (KETMEDER) geleneksel hale getirdiği pilav şenliği okul spor salonunda gerçekleştirildi. KETMEDER Başkanı Cengiz Akman,  amaçlarının mezunların kaynaşmasını sağlamak olduğunu hatırlatarak başarılı öğrencilere de mezunlar derneğinin destek vermeye çalıştığını söyledi.

Akman, “Bilindiği üzere derneğimiz mezunları ile etkinlikler yapıp kaynaşmayı pekiştiren okuluna ve öğrencilerine katkı sağlayan başarılı öğrencileri ödüllendiren eğitime destek vererek Ereğli’de başarılı bir dernek olduğunu bu yıl yine ispat etti. Bu başarımızda emeği geçen tüm arkadaşlarıma okul müdürüm Numan Korkmaz’a okul idaresine öğretmenlerime ve bizden desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza şahsım ve dernek yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Her sene Haziran ayının 2. Pazarında geleneksel hale getirdiğimiz pilav şenliğimize gelmek için şimdiden planlarınızı yapın. Ereğli dışından ve ülke dışından gelerek bizleri onurlandıran arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Numan Korkmaz’da derneği çalışmalarından ötürü teşekkür ederek amaçlarının kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken etkinliğe Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP İlçe Yöneticileri, AKP Ereğli önceki İlçe Başkanı Erol Şahin, Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Cüneyt Şahinöz ve mezunlar katıldı.