Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ve İl Başkanlığı’nın Ramazan ayı dolayısıyla ortaklaşa olarak il, ilçe ve belde teşkilatlarına iftar yemeği  verdi.

 

TTK Memurlar Lokali’nde düzenlenen iftar yemeğine; MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Türk Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, MHP Milletvekili adayları Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu, Mera Demirbaş, İl ve İlçe Teşkilat mensupları, Çaycuma, Devrek, Karadeniz Ereğli, Alaplı ve Gökçebey ilçe ve belde başkanları, Kadın Kolları İl, İlçe ve Belde Teşkilat Başkanları, STK temscilcileri ile çok sayıda partililer katıldı.

 

“7 HAZİRANDAN ÖNCE SÖYLEMİŞ OLDUKLARIMIN TAKİPÇİSİYİM”

 

İftar yemeği sonrası partililere seslenen eski Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı, MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, salonda bulunan partililerin Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti ve seçildikten sonra 7 Haziran öncesi söyledikleri her şeyin arkasında olduğunu ve takipçisi olacağını ifade ederek, Zonguldak’a hizmet etmek için hizmet yarışına gireceklerini belirtti. Çakan; “Gerçekten bu akşam bizleri onurlandırdınız. Teşkilatımızın ve şahsımında katkısı olduğu bu iftar programında sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. Beni ve bizleri hiç yanlız bırakmadınız. Bu akşamda bunu açıkça sergilediniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gece mübarek bir gece, Kadir Gecenizi kutlarken, 7 Haziran’dan önce söylemiş olduklarım tüm söylediklerimin arkasındayım ve bunu seçildikten sonra da söylediklerimin en yakın takipçisi yine benim. Bundan emin olun. Zonguldak’ımızın ekonomik, sosyal ve kültüre yönden kalkınması için, birlik ve beraberliğimizin için seçilen 5 milletvekilinin birbirleriyle değil çevre illerdeki milletvekilleri ile hizmet yarışına girerek en güzel hizmetlerin Zonguldak’ımıza verilmesi için mücadele edilmesi için hareket edecekler. Çok yakında birlikte yaşayacağımız Ramazan Bayram’ınızı da  hepinize, tüm hemşerilerime kutlu olmasını hayırlar getirmesini ve en güzel günlerin bayram günleri kadar hepinize nasip olmasını dilerken, bizi yalnız bırakmadığınız için tekrar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nice iftarlara beraber olmakla diyorum, en güzel günler sizlerin olsun. Her birinize sevgilerimiz ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Çakan konuşmasından sonra davetlileri salondan uğurlamayı ihmal etmedi.