Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl, İlçe ve Belde Başkanları ile Yönetim Kurulu üyeleri, Çaycuma'daki Köftecim Kafe Restoran'da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.
Toplantıya; MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, Gökçebey İlçe Başkanı Ali Gücük, Çaycuma İlçe Başkanı Önder Alkan, Devrek İlçe Başkanı Adem Külcü ile Başkan Yardımcıları Eyüp Yaprak ve Burhan Kartal da katıldı.
Kahvaltıdan sonra konuşma yapan MHP İl Başkanı Korkutan, "Partimiz 12 Eylül'deki referandum için çalışmalarını il, ilçe ve beldelerde toplantılar düzenleyerek başladı" dedi.
AKP'yi de eleştiren Korkutan, "Türkiye bölünüyor. Anayasa paketi Meclis'ten geçti ve halkın önüne konulacak. 12 Eylül referandumunda Türkiye'nin geleceği oylanacak. MHP olarak 'hayır kampanyası' başlatacağız. Referandumdan 'hayır' oyu çıkacaktır.  AKP yönetimi, 8 yıl boyunca yalan ve talanla halkımızı kandırdı.  Teröristleri kucaklayan, Kürt açılımı, türban gibi açıklamalar yaparak, Anayasa maddelerinde oynayarak toplumsal mutabakat sağlamaya çalışıyor" diye konuştu.