MHP Kdz. Ereğli İlçe kongresi yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki teras kafeteryada yapılan kongrede İlkay Özdemir yeniden ilçe başkanlığına getirildi. Tek listeli kongrenin divan başkanlığını yapan il Başkanı Mustafa Korkutan, İlkay Özdemir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. MYK üyesi ve eski Iğdır Milletvekili Abbas Bozyel’in de katıldığı kongrede bazı MHP’liler tek listeyle seçimlere gidilmesine tepki göstererek salondan ayrıldılar. MHP ilçe Başkanı ve yeniden güven tazeleyen İlkay Özdemir kongrede yaptığı konuşmada, bütün ülkücülerin tam desteğini alarak ve siyasi hiçbir ikbal beklemeden göreve hazır olduklarını belirterek “2011 seçimlerine hazırız” dedi. Özdemir daha sonra 18’i asil olmak üzere yedekleriyle birlikte yeni yönetim kurulunun tüm üyelerini isim isim okuyarak çağırdı, partililere tanıttı ve hep birlikte elele kurt selamı verdirdi. 

Kongrede konuşan MHP Üyesi Abbas Bozyel, bu vatanı cami önlerinde ve kayıp eşya bölümlerinde bulmadıklarını belirterek vatanı bölmek isteyen Damat Ferit benzeri Tayyip Erdoğan ve benzerlerini görünce iyiki Türk Milliyetçilerinin ve MHP’nin var olduğunu söyledi.

 

İlkay Özdemir’in başkanlığında oluşturulan yeni MHP ilçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mustafa Köseoğlu, Hacı Mahmut Kırkpınar, Sinan Bozdoğan, Halis İzci, Süleyman Kanca, Ali Toprak, Aziz Yıldırım, Murat Albayrak, Yalçın Polat, Hakan Çelik, Semih Çolak, Hakkı Kartal, İsa Ramazan Albayrak, Ahmet Zoral, Casim öztürk, Senih İnam, Tacettin Akman ve Uğur Alp Civelek.