MHP Kilimli İlçe teşkilatı tarafından muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililerin katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi.

 

Kahvaltıya, MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, MHP 2’nci sıra Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Kilimli İlçe Başkanı Serdar Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl yöneticileri ile Kilimli genelinde ki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

MHP Kilimli İlçe başkanı Serdar Yaralı yaptığı açılış konuşmasında katılanlara teşekkür ederek “Hoş geldiniz” dedi.

 

MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan konuşmasında 7 Haziran’da milletvekili olarak seçildikten sona Zonguldak’ın tüm sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren bir dosya hazırladığını ve bunu başka hiç bir milletvekilinin yapmadığını söyledi.

 

ÇAKAN’DAN ULUPINAR’A SERT YANIT

 

Çakan isim vermeden AK Parti Zonguldak 3’ncü sıra Milletvekili adayı Özcan Ulupınar’ı ‘AK Parti başına iktidara gelmezse kaos çıkar” sözlerini sert şekilde eleştirdi ve “MHP Zonguldak’ın kurtuluşudur” dedi.

 

Kahvaltının ardından Milletvekili Adayları Zeki Çakan ve Yavuz Erkmen, beraberinde İl Başkanı Hamdi Ayan ile birlikte MHP Kilimli İlçe teşkilatı tarafından düzenlene aşure programına katıldılar.

 

Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, İl başkanı Hamdi Ayan ve partililer halka aşure dağıttılar. Daha sonra Kilimli ilçesinde sosyete pazarı gezildi.