MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'na Gürkan Gülay atandı.


MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan ve Gürkan Gülay, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Partinin genel merkezine Gürkan Gülay'ın merkez ilçe başkanlığı için teklifte bulunduklarını ifade eden Korkutan, toplantıda şöyle dedi:
Ramazan ayı içerisinde yaptığımız toplantıda ifade ettiğimiz üzere MHP çalışmaları doğrultusunda, il başkanlığı olarak genel merkezimize, merkez ilçe teşkilatımıza atanmak üzere bir süredir başkan yardımcılığını yürüten Gürkan Gülay'ı teklif ettik. Genel başkanımız tarafından bu onay verildi. Bu gün burada merkez ilçe başkanlığımıza yeni yönetim kurulu ile beraber Gürkan Gülay, merkez ilçe başkanlığına atanmıştır. Merkez ilçe teşkilatı bu gün itibariyle yeni listesinde çalışmalarına başlayacaktır.
Yeni yönetimiyle Zonguldak halkına hizmet yapacaklarını ifade eden MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, "Bu gün itibariyle merkez ilçe başkanlığına ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım atanmış bulunmaktayız. İlçe başkanlığı görevine beni layık görüp bu kutsal göreve beni atayan Genel Başkanımıza, teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu güne kadar bana destek veren milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum. Daha önce yıllarca görev yaptım. Bana göre bu partinin her kademesinde görev yapmak kutsaldır. Bu partide bulunmak benim için ayrıca onurdur. Bilgi ve birikimimizi, hırsımızı, parti teşkilatımızdaki arkadaşlarla yapacağımız çalışmalarla Zonguldak halkına yansıtacağımıza inanıyorum diye konuştu.