Kdz Ereğli MHP Mahalle ve Köylerde teşkilatlanmaya devam ediyor. Bölücek'ten sonra Çayırlı köyüne de Alparslan Türkeş Kitap Okuma Evi açıldı. Okuma evlerinin açılmasında ki en büyük rolün MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Sertan Kuzu'ya ait olduğu belirtilirken Okuma evi sorumlusu Erhan Aydın'a ve yaklaşık 60 kişiye rozet takılarak partiye katılım törenleri yapıldı. Partiye katılan vatandaşlara rozetlerini Zonguldak MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, İlçe Başkanı Talat Şeker ve Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk takarken, İl Başkanı Hamdi Ayan konuşmasında, okuma evleri projesinin Türkiye'ye örnek olacak çok büyük bir akımı başlatacağını belirtti.
Ayan, Biz seçimden seçime mahallere ve köylere vaatlerle değil her zaman yanlarında olacağımızın garantisi olacak okuma evleriyle kültürel kalkınmayı hedefliyoruz, Ak Parti geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta katılım törenleri düzenlediler bu törende partimizde üyelikleri olmamış, hayatımda partide görmediğim kişileri MHP'den istifa ederek gelmişler gibi kendilerine yakışan bir yalanla rozet taktılar. Ama biz buradaki vatandaşlarımızın katılımıyla onlara bir Türkiye Gerçeği olan kendilerinden bıkmışlığı, usanmışlığı gösteriyoruz dedi. İl ve İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri köyde bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet ettiler.

YUNUSLU'DA DA
KATILIMLAR VAR
Çayırlı köyünden sonra, Yunuslu köyüne geçen MHP yöneticileri burada da partiye katılan vatandaşlara rozet takma töreni düzenlediler. Yunuslu köyünde partiye katılan vatandaşlara rozetlerini yöneticiler Sertan Kuzu ve Adem Akman taktı. Sertan Kuzu, 15 Aralık'ta düzenlediğimiz gecenin adını Şahlanış olarak belirtmemiz sözgelişi değildir. Buralardan aldığımız enerjinin sayesindedir. İktidarın gerçek yüzü ortaya çıkmıştır, milletimiz bunu görmüş uyanışa geçmiştir dedi.