Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Kdz. Ereğli’de esnafı gezdi.
MHP Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz beraberindekilerle esnafları gezdi. Esnaflarla tek tek tokalaşan Yılmaz, 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde destek istedi. Esnaflara MHP’nin projelerinden bahseden Yılmaz, AK Parti iktidarında sorunların arttığını söyledi. Esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılanan Yılmaz’a esnaflar başarılar diledi. Esnafların sıkıntılarını bildiklerini belirten Yılmaz, MHP iktidarında sorunları çözeceklerini kaydetti. Hilal Kart projesini de anlatan Yılmaz, küçük esnafın büyük hipermarketler tarafından ezilmeyeceğini söyledi.

İZMİRLİOĞLU'NDAN DESTEK

Ereğlili hayırsever iş adamı İbrahim İzmirlioğlu’nu da ziyaret eden MHP'lilere destek verdi. Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten İzmirlioğlu, Yılmaz’a başarılar diledi. İzmirlioğlu, “Bizim, Zonguldak’ın, ülkemizin sizlere ihtiyacı var. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz. Sıkı ve iyi çalışın” dedi.
Yılmaz da, İzmirlioğlu’nun Zonguldak’a ve ülkeye kazandırdığı eserler için teşekkür ederek, “Desteklerinizi bekliyoruz. Zonguldak ve ülkemiz için elimizden geleni yapacağız. Bizlerden desteğini esirgemeyin. Hem Zonguldak hem ülkemiz için gerekeni yapmaya hazırız” diye konuştu.