Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin'i makamında ziyaret ederek yeni görevinin Zonguldak halkına hayırlı olması dileklerinde bulundular. 
Ziyarette konuşma yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay konuşmasında şunları kaydetti. Yeni göreve gelen İl Sağlık Müdürümüze yeni görevinde başarılar dilek için bugün burada bulunmaktayız. İl Müdürümüz daha önceki görevinde ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz. Aynı başarıyı bu görevinde göstereceğinizi biliyoruz ve inanıyorum ki çok önemli bir kurumun başındasınız. Zonguldak'taki sağlık alanındaki yatırım ve çalışmaları yakınan takip ediyoruz. Bu konuda eksiklikler var. İnşallah siz bu kurumun çıtasını yükselteceksiniz, MHP olarak her zaman destek olmaya hazırız. Bun nedenle yeni göreviniz tekrar hayırlı olsun diyorum dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin ise, öncelikle sizlerde MHP Teşkilatı olarak yeni kongre yaparak tekrar göreve geldiniz ve bu nedenle sizlere de hayırlı olsun temennisinde bulunmak istiyorum. Bizler vatandaşlarımızın sağlık alanında sorun yaşamaması için gece gündüz ve mesai gözetmeden çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirmek için çalışıyoruz. Ayrıca bizden önce hizmet veren arkadaşlarımızın getirdiği çıtayı daha da iyi yerlere getirmek için elimizden gelen tüm imkanları seferber etme arzusu içersinde olmakla beraber bizler vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Malumunuz bu sene son yılların en büyük kışını yaşadık. Müdürlüğümüze bağlı 112 ekiplerimiz gece gündüz demeden yoğun mesai harcadı.
Özellikle ulaşımda güçlük çekilen ve kar da mahsur kalan 100e yakın vatandaşlarımıza tam donanımla paletli ambulansla ulaşarak evde tedavilerini ve hastanelere nakillerini sağladık. Bu nedenle ekip olarak yapmış olduğunuz nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.