Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında, 12 yaşında bir çocuk otomobilden fırlayarak hayatını kaybetti. Çocuğun anne ve babası ise kazada yaralandı.
Hüseyin Yalçın (51), idaresindeki 78 AF 291 plakalı aracı ile Karabük'e giderken çift yönlü yolun sol şeridine geçmek istedi. Hüseyin Yalçın, aracını bu arada mıcıra kaptırınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç birkaç takla attı. Yol kenarındaki ormanlık arazide duran araçta bulunan 12 yaşındaki Ömer Faruk Yalçın araçtan fırladı.
Babasının kullandığı otomobil ile cenazesi arasında 16 metre bulunan Ömer Faruk Yalçın'ın cansız bedeni, olay yerine gelen savcı tarafından incelendi. 112 ambulansıyla çocuğun cenazesi otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan araçta bulunan anne Fatma Yalçın (44) ile baba Hüseyin Yalçın da yaralanarak 112 ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
DAYININ KAHROLUŞU
Öte yandan iş arkadaşları ile olay yerine gelen Ömer Faruk Yalçın'ın dayısı Şevki İnam, sinir krizleri geçirdi. Jandarma arabasına yaslanarak gözyaşı döken dayı Şevki İnam, "Ah yavrum benim" diye feryat etti. Arkadaşları tarafından teselli edilen Şevki İnam, yeğeninin cenazesine yaklaştırılmadı. Cenazenin ambulansa taşınması sırasında feryat eden İnam'ı görenler hüzünlü anlar yaşadı.
Ailenin Karabük'te oturduğu ve Zonguldak'a hastaneye tedaviye geldiği öğrenildi.