Zonguldak-Kdz.Ereğli karayolu Bayat Köyü yol ayrımında virajı alamayan otomobil sürücüsü takla attıktan sonra yolun 25 metre altındaki tarlaya düştü. Kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Kaza, önceki akşam 18.00 sularında meydana geldi. 81 DT 938 plakalı otomobil sürücüsü Şeref Şahin (24) ve arkadaşı Tayfun Çiftçi (17) Zonguldak’ta ki arkadaşlarını görmek için Düzce ilinden yola çıktı. Aşırı hızlı oldukları iddia edilen Bayat köyü yol ayrımında ki virajı alamayan sürücü Şeref Şahin aracı mıcıra kaptırdı. Kısa sürede takla atmaya başlayan otomobil, 70 metre takla attıktan sonra tolun 25 metre altında ki tarlaya uçtu.
Kazanın meydana gelmesinin ardından diğer araç sürücüleri yaralıların yardımına koştu. Otomobilden fırlayan Tayfun Çiftçi ile otomobil sürücüsü Şeref Şahin için kaza yerine ambulans çağrıldı. Jandarma ve Bölge trafik ekipleri, yolda bekleme yapan diğer araç sürücülerinin başka bir kazaya sebebiyet vermemesi yoluna devam etmeleri konusunda uyardı. Olay yerine gelen 2 ayrı ambulans yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kazada hafif yaralanan otomobil sürücüsü Şeref Şahin Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Durumu ağır olan Tayfun Çiftçi ise özel Echomar hastanesine kaldırıldı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

 

Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırılan ve acil serviste tedavi altına alınan Tayfun Çiftçi’nin durumu geçen dakikalar içerisinde daha da ağırlaştı. Özel Echomar Hastanesi doktorları, durumu ağırlaşan Tayfun Çiftçi’yi Ereğli Devlet Hastanesine sevk etme kararı aldı. Hazırlanan ambulansa alınan Tayfun Çiftçi, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ereğli Devlet Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan ve hayat mücadelesi veren Çiftçi, gece saat 03.00 sularında hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü Şeref Şahin’in sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.