Kdz Ereğli 1.Amatör Küme takımlarından Zonguldak Ereğlispor ,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz Ereğli Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz Ereğli Şubesi Başkanı Temel Şahin “Bölgemizde sportif çalışmaları ve sporcu sayısı ile takdir ederek takip ettiğimiz Zonguldak Ereğlispor’un Başkanı Uğur  Kocaman’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Şehitlerimizin acısını yüreğimizde yaşadığımız şu günlerde bize büyük moral oldu. Zonguldak Ereğlispor’a Allah zeval vermesin kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Uğur Kocaman ise “Bu ülke için canını hiçe saymış ve bilerek gözünü kırpmadan düşmanla savaşarak Gazilik ünvanı almış olan sizler bu ülkenin mihenk taşlarısınız. Siz ve sizin gibi Asker, Polis ve Devlet görevlilerinin yanı sıra 15 temmuz Şehit ve Gazilerimiz bizler için büyük önem arz ediyorsunuz. Sizler bu ülkenin vatandaşının asil ve korkusuz duruşunun timsalisiniz .Misafirperverliğiniz içinde müteşekkirim” dedi.

Ziyarette Başkan Temel Şahin’in yanısıra Derneğin Başkan Yardımcısı Ramazan Özdemir ve Dernek İdari Sekreteri Refik Özaydın’da hazır bulundu.