“Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerini ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır”

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Hakkari Dağlıca ve Diyarbakır Sur’da şehit ve yaralılarımızın olduğu hain saldırıları lanetleyerek, “Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerine ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır” dedi.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, şehit haberlerinin bütün milleti üzüntüye boğduğunu ve yürekleri dağladığını belirtti. Terörün kanlı yüzünü bir kez daha dün Hakkari Dağlıca ve Diyarbakır Sur’da gösterdiğini bildiren Bayraktar, şunları kaydetti:

“Dağlıca’da ve Diyarbakır Sur’da şehit ve yaralılarımızın olduğu hain saldırıları şiddetle lanetliyorum. Bu saldırılar milletimizi yıldıramayacaktır. Milletimiz dimdik ayaktadır. Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerine ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır.

Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun, ordusuyla, polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecektir.

Askerlerimize, güvenlik görevlilerimize yapılan saldırıları şiddetle lanetliyor, şehitlerimize Cenâb-ı Hakk’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve bütün Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.''