Çaturoğlu: Hedef büyüyen Türkiye’nin istikrarıdır. Uluslararası ilişkilerde normalleşmedir. Ülkemizin güvenliğinedir.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu İstanbul Atatürk Havalimanında masum vatandaşlarımıza yönelik meydana gelen terör saldırısını bir kez daha nefret ve şiddetle kınadığını belirttiği açıklamasında şöyle dedi:

“Terör bir kez daha din, dil, ırk ve insanlık ayrımı yapmadan doğrudan sivilleri hedef almıştır. Seçtiği adres bu açıdan manidardır. Bu adres her gün dünyanın her tarafından gelen on binlerce dünya vatandaşıdır.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Hedef büyüyen Türkiye’nin istikrarıdır. Uluslararası ilişkilerde normalleşmedir. Ülkemizin güvenliğinedir. Yaptığı başarılı hamleler ile global bir marka olan dünyanın en büyük Havayolu firması milli değerimiz gururumuz (THY) Türk Hava Yollarıdır.

Milletimiz müsterih olsun. Adı, kaynağı ve menşei ne oluşa olsun, terör ve terör örgütleri ile kararlı tutumumuz devam edecektir.

Burada dost ve müttefik görünen ancak, alenen ya da gizli olarak terör örgütlerini destekleyen ülkeleri ve uluslararası güçlerini şiddet ve nefretle kınıyorum. Er geç terör bumerang gibi kendi evlerinde kendilerini de vuracaktır.”