Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı şöyle kutladı.

 

Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 93. Yılını coşkuyla kutluyoruz.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.

Bizler de emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışmalıyız.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü dolayısıyla ; Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anar, Tüm Ereğli halkının ve üyelerimizin bu anlamlı gününü kutlarım.