Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  “Ereğli’de hükümetle uyumlu çalışabilen bir belediye özlemi vardı. Bu yerine geldi. Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr.Ercan Candan ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu da halkımıza hizmet olarak yansıyacak” dedi.

 

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen açıklama şu şekilde:

 

Başkan Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan ile birlikte Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

 

MUHTARLAR BİZİM ELİMİZ, KOLUMUZ, GÖZÜMÜZ

Ziyarette bir süre Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve beraberindeki muhtarlar ile görüşen Başkan Uysal, “Sizler muhtarlar olarak bizim elimiz, kolumuz gözümüzsünüz. Hepimiz hizmet için buradayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siz muhtar arkadaşlarımızın, halkın arzu ve isteklerini içeren taleplerini yerine getirme gayretinde olacağız. “dedi.

 

HÜKÜMETLE UYUMLU BELEDİYEYE ÖZLEM DUYULDU

Ereğli halkının yıllardır hükümetle uyumlu çalışabilen bir belediyeye özlem duyduğunu ve bunun yerine geldiğini söyleyen Başkan Uysal, “ 3 gün önce Ankara’da Sayın Milletvekilimiz Prof.Dr. Ercan Candan ile birlikte Karayolları ve DSİ başta olmak üzere birçok bakanlığı ziyaret ettik.

 

HİZMETLER EN KISA SÜREDE KENDİNİ GÖSTERECEK

Sayın Milletvekilimizle koordineli şekilde çalışıyoruz. Bu da sizlere, halkımıza hizmet olarak yansıyacak. Hizmetlerimiz çeşitlenerek ve şekillenerek devam edecek. Önümüzdeki günlerde DSİ Bölge Müdürü Ereğli’ye gelecek. Ereğli’ye ve ilçenin büyüklüğüne layık hizmetler kısa sürede kendini gösterecek.” şeklinde konuştu.

 

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANI BAŞIMIZA TAÇ EDERİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç’ta konuşmasında, “Muhtarlar Derneği olarak destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Ereğli’de taş üstüne taş koyulacaksa, biz sizleri başımızda taç yaparız.”dedi.

 

(Haber Merkezi)