Şoför esnafının yaşadığı D-4 Yetki Belgesi sorununu girişimleri ile yıl sonuna attıran Milletvekili Ercan Candan'a Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası ikinci kez teşekkür etti.

 

Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'a desteklerinden ötürü ikinci kez teşekkür etti. Minibüs ve otobüs esnafının D-4 Yetki Belgesi ile ilgili yaşadığı sorunu dinlemek üzere Milletvekili Candan'ın Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ettiğini belirten Civelek, Milletvekilimiz Candan sorunları dinledi daha sonra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüşmeler yaparak 30 Haziran 2012 tarihinde süresi bitecek olan D-4 yetki belgesini 31 Aralık 2012 tarihine uzatılmasına yardımcı olmuştur dedi.

Civelek yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi: Bu sorun sadece Kdz.Ereğli'deki şoför esnafının sorunu değil Türkiye'de tahditli plaka bulunan 22 İl'in sorunudur. Bundan sonra da D-4 belgelerinin düzeltilmesi için de Ercan Candan elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Candan'a çalışmalarında başarılar dilerim. Yine bizden desteklerini esirgemeyen Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar'a ve Kdz.Ereğli AKP İlçe Başkanı Adem Öztürk'e de teşekkür ediyorum sözleri ile konuştu.