AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, beldedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çaydeğirmeni beldesinin coğrafi konumu itibariyle önemli bir noktada olduğu belirten Candan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş'le birlikte başarılı belediyecilik hizmetlerinin yanında sanayisi, TOKİ konutları, Kent Ormanı, çevre düzenlemeleri ile Zonguldak'ta adından sıkça söz edilen belde haline gelmiştir. Bu başarıların altındaki imzada büyük payı olan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i çalışmalarının dolayı kutluyor ve başarıların devamını diliyorum dedi.
Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan'ın ziyaretinin kendisini çok memnun ettiğini dile getiren Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise, Bu zamana kadar beldemizde ürettiğimiz projeleri hayata geçirme noktasında Sayın Milletvekillerimizin ve teşkilatlarımızın büyük emeği vardır. Beldemiz için hazırladığımız projelerin hayata geçirilmesi noktasında kapılarını çaldığımızda hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemediler. Milletvekilimize ziyaretinden ve belediyemize verdikleri destekten dolayı halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum dedi.