Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan önceki gün Ankara'da Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ve Başkan Yardımcısı Mustafa Telli'yi ağırladı. 

 

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Milletvekili Ercan Candan'ın bölgeye ciddi hizmetler kazandırabilmek için çaba içerisinde olduğunu belirterek, "Bölgemize önemli hizmetler sağlanıyor. Kdz.Ereğli ve Alaplı'da da bu anlamda eğitimden sağlığa, spordan yeni hizmet binalarına kadar ciddi çalışmaları görmek bizleri son derece sevindirdi. Bu bölgede yaşıyoruz ve bu bölgeye karşı sorumluluklarımız var.

 

CANDAN'A HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR

Bu sorumlulukları yerine getirmek için çaba gösteren ve ciddi destekler sağlayan Milletvekili Ercan Candan'a teşekkür ediyoruz. Almanya Zonguldaklılar Derneğimize de destek sağlayan Candan'ı 7 Kasım tarihinde Almanya'da gerçekleştireceğimiz dayanışma gecemize davet ediyoruz" dedi.

 

"HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Candan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Almanya'da yaşayan tüm Zonguldaklılara selam ve saygılarını gönderdi. Milletvekili Prof.Dr.Candan, "Doğup büyüdüğümüz memleketimize hizmet etmek, sorumluluklarımızı yerine getirmek için çaba harcıyoruz. Bölge halkımız hizmetin en iyisine layıktır biz de bu doğrultuda bölgemizin eksikliklerini gidermek boynumuzun borcudur. Almanya Zonguldaklılar Derneği'nin çalışmaları da yakından takip ediyoruz, birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı olur. Gurbette yaşayan memleket hasreti çeken tüm Zonguldaklılara selamlarımızı iletin" sözleri ile konuştu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)