Zonguldak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doktor Korkut Eren, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Çilek Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Murat Akyüz, Madeni İşler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Atilla Akar, Berberler ve Kuaförler Odası Yöneticileri, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyarette bulundular.

 

Milletvekili Ercan Candan, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri ile devam eden proje aşamasındaki sağlık yatırımlarını ve ihtiyaçları değerlendirdi. Oda ve Kooperatif Başkanı ile Yönetim Kurulu üyeleriyle ise esnafımızın sıkıntıları ve taleplerini görüştü. Milletvekili Ercan Candnan, esnafın sıkıntısını kendi sıkıntısı olduklarını belirterek her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

 

Ziyaretçiler de Ereğli’de son dönemlerde yapılan devlet yatırımlarına dikkati çekerek Milletvekili Ercan Candan’a gösterdiği destek ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.