AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ı ziyaret ederken, Ulupınar, son zamanlarda mıcırlı yol nedeniyle ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiği yolu Erdoğan'a şikayet etti.

Devrek'e gelen AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, çeşitli ziyaretlerde bulunarak İlçe Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Özcan Ulupnar ile ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İlk olarak Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner'i makamında ziyaret eden Fazlı Erdoğan, Öner'den çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Fazlı Erdoğan, "Başta Kaymakamımız Hüseyin Öner ve Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'a bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Uzun zamandan bu yana Devrek'i ziyaret etmemiştim Çaycuma'da bir dizi açılış ve temel atma programlarım var. Bu vesileyle Devrek'e de uğrayarak arkadaşlarımızla çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduk" dedi.
Kendilerine gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı Milletvekili Erdoğan'a teşekkür eden Kaymakam Öner, "Vekilimizle çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduk ziyaretlerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
MICIRLI YOL ŞİKÂYETİ
Daha sonra Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ı ziyaret eden Erdoğan, "Belediye Başkanımızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz" diye konuştu.Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ise, Devrek'te alt yapı hizmetinin tamamen bittiğini çok yakında eski terminalde gerçekleştirilecek projeyle ilgili çalışmalara başlanacağını söyledi. Son birkaç gün içerisinde Devrek-Hışıoğlu mevkiinde mıcır yüzünden meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası hakkında Erdoğan'a bilgi veren Özcan Ulupınar, Fazlı Erdoğan'dan karayolları yetkililerinden konuyla ilgili daha duyarlı davranmaları ricasında bulundu. Milletvekili Fazlı Erdoğan da bunun üzerine telefonla 15. Karayolları Bölge Müdürü Murat Boydak'ı arayarak Devrek'te daha fazla kazaların meydana gelmemesi için mevcut sorunun giderilmesini istedi.Devrek ziyaretinde Fazlı Erdoğan'a İl Genel Meclis Üyesi Vacit Durdubaş, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.