AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun, Afrin Keltepe'de yaralanan Jandarma Komando Astsubay Üst Çavuş Uğur Günaydın'a baba ocağında geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu şöyle bildirildi:

 “Gazimiz Uğur Günaydın'ın yaralandığını duyduğumuzda çok üzüldük. Ne mutlu ki Gazimizin sağlığını iyi gördük ve sevinme sebebimiz oldu. Gazi kardeşimize, Babası Süleymanbeyler Köyü eski muhtarı İsmail Günaydın ve değerli eşlerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Buradan Gazimiz nezdinde ordumuza başarılar, tüm yaralı askerlerimize sağlık, Şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Onlar bu vatan için toprağa düşmekte bir an bile tereddüt etmeyen Aslan parçalarıdır. Onlar Vatanımız için Cumhuriyetimiz için dimdik ayaktalar. Onlar Şanlı ordumun, şanlı askerleridir. Allah her birinden razı olsun. Aileye ne mutlu ki böyle güzel bir evlat yetiştirmişler.”

Gazi Jandarma Komando Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın olay ile ilgili; Afrin’de silah arkadaşlarının terör örgütlerine karşı kahramanca bir mücadele verdiğini dile getirdi. Günaydın, kendisinin de bir an önce sağlığına kavuşup arkadaşlarının yanına dönmeyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Günaydın şehit olan arkadaşlarına Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşlarına da acil şifalar diledi.